Activitats dels municipis catalans

Exposició "Drawing 4 Equality" a Vic

Del 21 de març al 4 d'abril de 2023
Direcció:
Espai Vicjove de Vic
Breu
Presenta 20 il·lustracions seleccionades de més de 200 artistes de 30 països sobre les percepcions i visions dels rols de gènere en la societat

 

Exposició “Drawing 4 Equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània” integra 20 il·lustracions seleccionades de més de 200 artistes de 30 països que van presentar les seves obres al concurs artístic promogut conjuntament per l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i la Fundació de Dones Euromediterrànies (FFEM) sobre les percepcions i visions dels rols de gènere en la societat.


Il·lustracions d’artistes d’Alemanya, Bulgària, Egipte, Espanya, França, Jordània, Marroc, Montenegro, Romania, Síria i Tunísia que busquen enderrocar les barreres i estereotips de gènere i visibilitzar les desigualtats de gènere presents en la societat a través de l’art i el feminisme. 

L'exposició s'emmarca en el projecte Dones que Transformen, campanya de sensibilització i educació per a la ciutadania global (ECG), dissenyada per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte EqualMed, que té per objectiu posar en valor les lluites que duen a terme les dones per accedir a espais de participació política i social. 

Més informació (clica aquí)

Organitzador:
Departaments de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Vic