EDU - Educació i Formació

PROJECTE IK-ISAAC KERYAKES (IV)

Número:
3937
Estado:
En curs
Beneficiario:
DIS - Discapacitats
País:
EGIPTE
Continente:
ÀFRICA
Área geográfica:
ÀREA MEDITERRÀNIA
Importe del proyecto:
30.000,00
Aportación del Fons:
16.073,00
Entidad ejecutora:
FUNDACIÓ ROSER DE MAIG
Año de aprobación:
2023
SINOPSIS:

Després de poder tancar un projecte d'acompanyament de tres anys de durada projectes IK I (P3534) i IK II (P3602) i IK III (P3746), tots tres aprovats per convocatòries precedents del propi Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. hi ha la voluntat de poder continuar acompanyant la contrapart en projectes que puguin afavorir la qualitat educativa i pedagògica de la zona. 

Aquesta contrapart treballa amb molta força per tal que la millora de la qualitat educativa i pedagògica puguin ser un fet, per tal que tots els infants i joves de la zona tinguin oportunitats d'aprendre i poder desenvolupar-se de manera integral.

Per part de la FRM, es continua perseguint la fita de poder oferir una resposta amb coherència i persistència, amb la voluntat de sumar-se al procés, tot contribuint principalment a l'acompliment de l'ODS 4 (Educació de Qualitat per a tots els infants i joves), entre d'altres.

En els projectes anteriors es va poder acompanyar l'equip de la contrapart amb suport econòmic i tècnic per poder reformar un centre socioeducatiu, alhora que per potenciar activitats socieoducatives a la zona (tot fomentant també les contractacions de persones locals).

Actualment el projecte preveu: 

- Projecte construcció: construcció d'una piscina, al costat del centre socioecatiu.
- Projecte educatiu: continuar potenciant a la zona d'Abo Korkass activitats potenciïn la qualitat educativa i pedagògica.