General

Webinar: Protegir la població civil dels atacs amb armes explosives

La Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau i INEW organitzen aquest webinar amb motiu del Dia Internacional de la Pau (21 setembre)

18 Septiembre 2023

Amb motiu del Dia Internacional de la Pau (21 de setembre), la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau (Mayors for Peace) i l’organització INEW han organitzat el seminari web “Protegir la població civil dels atacs amb armes explosives”. Un espai virtual on es podrà parlar i reflexionar sobre el paper dels governs locals a l’hora de protegir a la seva ciutadania sobre els danys i la destrucció que causen les armes explosives. 

Programa:

12:00 - Missatge de l’alcalde d’Hiroshima i president de Mayors for Peace, Kazumi Matsui.

12:10 - Els perills dels usos de les armes explosives en zones poblades. Christina Wille. Directora de Insecurity Insight 

12:25 – Experiència en primera persona dels danys i efectes secundaris de les armes explosives. Alma Taslidzan. Disarmament and Protection of Civiians Advocay Manager . Handicap Int. 

12:35 – L’impacte de les armes explosives a les ciutats i la ciutadania. Grégory Doucet. Alcalde de Lió 

12:45 INEW i la declaració política: la resposta i què poden fer els alcaldes i alcaldesses? Laura Boillot, coordinadora de INEW 

13:00 – Torn obert de paraula 

13:10 Observacions finals. Alba Barnusell, alcaldessa de Granollers i Presidenta del Capítol Europeu Mayors for Peace 

 

  • El webinar es podrà seguir a través de la plataforma Zoom en castellà, anglès i francès, mitjançant traducció simultània.
  • Inscripcions: A través del següent enllaç