Activitats dels municipis catalans

XXIV Jornades Solidàries a Sant Adrià

Del 18 al 31 d'octubre de 2021
Direcció:
Diferents espais de la ciutat

Sant Adrià del Besòs celebra una nova edició de les seves Jornades Solidàries a Sant Adrià, unes jornades.

Aquest any l'eix central és la solidaritat amb les persones migrants que creuen el mar buscant una vida més digna.

També es vol reflexionar com la Covid-19 afecta mundialment tant als països del Nord com del Sud. Però quina repercussió ha tingut al Sud Global? Com està actualment la situació?

PROGRAMACIÓ:

De l’1 al 31 d’octubre, es podrà veure l’exposició de Stop Maremortum, Rostres de la Mediterrània, al Polidor.

Des de l’any 2015, la Plataforma Stop Mare Mortum, han convidat artistes gràfics d'arreu del món a reflexionar sobre la situació que viuen les persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. L'objectiu d’aquesta mostra és sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica que viuen les persones refugiades en la seva recerca d'asil.

Diumenge 24 d’octubre a les 18h, Casal de Cultura de Sant Adrià (Carrer Mare de Déu del Carme, 22)

Espectacle teatral FADWA de Mar Casas i Clara Garcés. Obra produïda per l'Associació Catalana per la Pau. Una peça teatral sobre la via i obra de la poetessa palestina Fadwa Tuqan, inspirant-se en la seva trajectòria vital, per a explicar la situació emocional del poble palestí i la riquesa cultual i de resistència que existeix i persisteix ben viva en els territoris ocupats.

Entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a solidaritat@sant-adria.net, indicant nom, cognoms i número de telèfon. Obligatori l'ús de la mascareta.

Dijous 28 d'octubre a les 19.15h, Sala d'actes de l'edifici Fiveller (Carrer Fiveller, 11-13)

Xerrada amb Daniel López, del Grup de recerca de Biologia i Sistemes Complexos de l'UPC que fan el seguiment de les dades de la pandèmia i la situació epidemiològica i vacunació als països del Sud global.

Organitzador:
Ajuntament de Sant Adrià del Besos
Enllaços relacionats
Informació de les XXIV Jornades Solidàries a Sant Adrià