Activitats dels municipis catalans

Dia Internacional Escolar de la No Violència i la Pau a Lleida

30 de gener de 2023
Direcció:
Parc de l'Aigua, Ricard Vinyes i Camps Elisis de Lleida
Horari:
10.30 h
Breu
Creació d'una instal·lació artística per part de grups escolars

 

La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, el Pla Educatiu d’Entorn i el Centre d’Art La Panera, impulsen el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP) al carrer, amb l'objectiu de crear una instal·lació artística de forma col·laborativa entre els diferents centres educatius de la demarcació. Una creació per a reivindicar la cultura de pau.

L’acció, que tindrà lloc durant el matí de dilluns 30 de gener, serà paral·lela als tres espais, i és el resultat del treball iniciat a les aules al mes d’octubre a través de formacions i recursos educatius sobre la Comunicació No violenta.

Tots els agents han treballat plegats per elaborar una proposta que consta de diverses activitats, i que va més enllà de la commemoració del dia oficial del DNIP (30 de gener). La temàtica que s’aborda aquest any és la Comunicació No Violenta com a eina de resolució de conflictes però també de prevenció, retornant el valor als conceptes d’empatia, diàleg, entesa, escolta activa, responsabilitat i respecte.

Més informació (clica aquí).

 

Organitzador:
Coordinadora d'ONGD i altres moviments solidaris de Lleida