Activitats dels municipis catalans

Concert solidari a Sabadell

27 de gener de 2023
Direcció:
Espai Cultura Fundació 1859 de Sabadell
Horari:
20.30 h
Breu
Anirà a càrrec del Cor Gospel del Vallès per recollir diners per la crisi de fam a l'Àfrica

Oxfam Intermón organitza el divendres 27 de gener, el XIV Concert Solidari. Enguany dedicat a la fam de l’Àfrica Oriental i es pot participar en la donació fins al juny d’aquest mateix any.

L’acte, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, és una iniciativa solidària a benefici d’Intermón que va començar l’any 2008 i que segueix en peu a dies d’ara. L’espectacle comptarà amb la presència de Cor Gòspel Vallès, el qual està dirigit per Julià Monge.

Amb la recaptació que se n’obtingui, l’organització la destinarà a lluitar contra la crisi de fam a l’Àfrica Oriental deguda a la successió de males collites provocades per les sequeres agreujades pel canvi climàtic que pateixen els camperols i ramaders d’aquesta regió. També, cal afegir el gran increment dels preus i les dificultats econòmiques per aconseguir aliments bàsics a causa de la guerra d’Ucraïna.

Les entrades pel concert es poden comprar físicament a la botiga de l’Abacus i en línia a través de codetickets (clica aquí).

En el cas de no poder assistir al concert, es pot participar fent el donatiu a través de la pàgina oberta que ha impulsat l’organització fins al juny del 2023.

Carrec:
Cor Gospel del Vallès
Organitzador:
Oxfam Intermón