Activitats dels municipis catalans

Exposició "Àfrica en femení" a Barcelona

Del 4 al 30 de maig de 2022
Direcció:
Centre Cívic Zona Nord de Barcelona
Breu
Explica les dificultats que viuen les dones en àmbits com l'educació o la inserció en el mercat laboral

La Fundació Solidaritat UB i RUIDO Photo organitzen l'exhibició de la mostra 'Àfrica en femení', del 4 al 30 de maig de 2022, al Centre Cívic Zona Nord de Barcelona. L'acte d'inauguració serà el dimecres 4 de maig a les 18 hores.

'Àfrica en femení' presenta les lluites i victòries de dones al Níger, Gàmbia i Senegal. D'una banda, explica les dificultats que viuen les dones en àmbits com l'educació, la inserció en el mercat laboral, l'accés a recursos econòmics o els drets sexuals i reproductius i, d'altra banda, recull com s'enfronten a aquests problemes i els superen a través de projectes de cooperació catalans. Per exemple, l'exposició retrata la història de Jankey Jassey i les noies de Fandema: un projecte d'apoderament de les dones a través de formació professional en energia renovable. I també narra la història de dones que participen en projectes emprenedors d'agricultura i fabricació de teles amb l'ONG gambiana WASDA.

L'activitat es duu a terme en el marc del Programa d’intervenció socioeducativa que Solidaritat UB desenvolupa a la zona nord del districte de Nou Barris. Aquest programa inclou, d'una banda, la gestió de l’edifici Eucaliptus, d'habitatges socials, i, d'altra banda, l’organització d’activitats de caràcter soc

Organitzador:
Fundació Solidaritat UB i RUIDO Photo
Enllaços relacionats
Més informació des de la web de l'Ajuntament de Barcelona