General

OFERTA DE FEINA: El Fons Català de Cooperació convoca dues places laborals

El Fons Català convoca dues places laborals, una de TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ i una de RESPONSABLE DE CONTROL ECONÒMIC DE PROJECTES.

10 janvier 2020

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amplia la seva plantilla laboral per cobrir les necessitats de l'àrea de comunicació i de l'àrea de gestió de projectes.

Plaça de TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ:

Considerem que una bona comunicació és essencial per assolir aquesta missió, i que bàsicament haurà de respondre als següents objectius:

  • Posicionament del FCCD com a associació municipalista de referència en el sector, per defensar els el rol i els interessos de la cooperació i la solidaritat municipalista.
  • Oferir dades actualitzades sobre l’estat de la cooperació municipal catalana, així com detectar tendències a partir de la seva interpretació
  • Donar suport en l’elaboració i difusió de campanyes i activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament mitjançant l’activació i actualització d’una base de recursos compartits entre tots els socis
  • Màrqueting, entès com comunicació adreçada a millorar la comercialització dels serveis que realitzem als nostres socis.

Plaça de RESPONSABLE DE CONTROL ECONÒMIC DE PROJECTES:

La persona escollida s’encarregarà del control de les justificacions econòmiques que han de presentar les entitats subvencionades pel Fons Català i planificar i executar les justificacions econòmiques que el Fons Català ha de presentar als seus socis (ajuntaments, consells comarcals, diputacions) i altres finançadors, de forma coordinada amb l’Àrea de coordinació de projectes i amb l’Àrea d’administració.

 

Podeu consultar les condicions de les convocatòries en els documents adjunts.

Data límit per presentar les candidatures: 24 de gener de 2020