SAN - Sanitat

CENTRE MATERNOINFANTIL DE TIFARITI

Numéro:
3340
État:
En curs
Bénéficiaire:
REF - Refugiats, desplaçats, desmobilitzats
Pays:
POBLE SAHRAUÍ
Continent:
ÀFRICA
Zone géographique:
ÀREA MEDITERRÀNIA
Coût du projet:
43.342,00
Contribution au Fons:
26.423,65
Organisme exécutant:
SANTA PERPÈTUA SOLIDÀRIA
Année d'approbation:
2019
RÉSUMÉ:

El projecte preveu la reconstrucció del centre d'atenció maternoinfantil de la daira de Tirariti, que ara mateix no pot prestar servei perquè amenaça ruïna. 

En una visita de les brigadistes de Santa Perpètua Solidària, juntament amb el regidor de Cooperació de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, es va detectar aquesta situació i es va arribar al compromís amb l'alcaldessa de Tifariti de reconstruir les instal·lacions.

La construcció es farà de nou, ja que la reconstrucció es impossible perquè les darreres pluges han fet que caiguessin les parets exteriors i no es poden refer. El centre estava construït amb adob, la qual cosa provoca que cada vegada que hi ha pluges torrencials s'ha de refer. 

En aquest sentit, es preveu fer una construcció més duradora i que pugui oferir garanties d'estabilitat, de continuïtat i d'aprofitament dels pocs recursos disponibles.

Es tracta d'oferir una atenció integral a les dones embarassades i als infants fins als 5 anys, a més de tallers d'ajut i d'orientació per a les noves mares i de planificació familiar. Aquests tallers es faran amb personal voluntari, dones que ajudaran la llevadora a fer-los i que també actuaran com a grup de suport.