EME - Ajuda d´emergència-ajut humanitari

PROJECTE SÀHARA 2020 MAHBES: PROJECTE D´AJUDA HUMANITÀRIA ALS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUÍS A TINDOUF

Número:
3424
Estado:
En curs
Beneficiario:
REF - Refugiats, desplaçats, desmobilitzats
País:
POBLE SAHRAUÍ
Continente:
ÀFRICA
Área geográfica:
ÀREA MEDITERRÀNIA
Importe del proyecto:
12.600,00
Aportación del Fons:
10.000,00
Entidad ejecutora:
ACAPS - ANOIA
Año de aprobación:
2020
SINOPSIS:

El projecte preveu la millora de la vida de persones en major risc, tot seguint els objectius i pautes del programa de cooperació de l'Ajuntament d'Igualada. Concretament: 
 
- Millora del sistema sanitari dels Campaments de refugiats sahrauís. Subministrament de materials i manteniment de la maternitat de Mahbes i els centres d'atenció primària de Mahbes i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 3 i 5 del Pla Local de Cooperació al Desenvolupament de la Ciutat d'Igualada. 

- Finalització de la rehabilitació de la sala comunal de la daira de Mahbes per convertir-la en un centre polivalent per a la gent (ODS 10).

- Ajuda a les despeses d'organització de l'edició 2020 del projecte de Vacances en Pau tot i la seva cancel·lació per afrontar les despeses de preparació ja fetes fins ara (ODS 3) 

- Projecte d'un hort per al centre d'afectats per les mines antipersona Màrtir Chreif (ODS 3, 8, 10 i 12). 

- Actes i campanyes de mobilització per donar a conèixer i fer arribar el nostre suport a la lluita del poble sahrauí per la seva autodeterminació. 

- Campanyes informatives i de sensibilització. Per a la realització d'aquests actes ACAPS-Anoia disposa de diferents materials de divulgació.