General

Jornades de compra pública socialment responsable: DDHH i cadenes de subministraments

Les jornades tindran lloc el 23 de novembre, en format virtual, i el 24, en format híbrid, a l'edifici vèrtex del campus nord de la UPC

22 Noviembre 2021

Arriben, un any més, les 4es Jornades de compra pública socialment responsable, que enguany centren el debat en l'obligació de garantir els drets humans en les cadenes de subministrament en un món globalitzat. Les jornades comencen dimarts, 23 de novembre a les 9h en format virtual i finalitzen dimecres 24 de novembre, en format híbrid a la sala d'actes de l'edifici vèrtex del campus nord de la UPC. El Fons Català coorganitza aquest esdeveniment junt amb altres institucions com la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona o la Diputació de Barcelona.

Durant el primer dia de les jornades, es debatrà sobre els reptes i les eines de la contractació pública de la mà de diversos experts en la matèria com Olga Martí, catedràtica i investigadora principal del grup de recerca Business, Human Right and the Environment (BHRE) de la Universitat de Greenwich o Laura Treviño, del projecte Sapiens i investigadora doctoral de la mateixa universitat. També es donaran a conèixer bones pràctiques dels Ferrocarrils Catalans de la Generalitat (FCG), de la ciutat de Gant (Bèlgica) o de la Xarxa Agroecològica de Menjadors Escolars de Catalunya (XAMEC).

El segon dia se centrarà en el desarmament de les polítiques financeres a través de la campanya Banca Armada. També es donaran a conèixer les bones pràctiques en aquesta matèria de l'Ajuntament de Barcelona i d'entitats de finances ètiques com Coop57 o Fiare.

Podeu consultar en programa complet a través d'aquest enllaç.

Cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari.