Activitats dels municipis catalans

L'exposició "Veus invisibles" a Terrassa

Del 16 al 30 de novembre de 2021
Direcció:
Biblioteca Central de Terrassa
Horari:
De dilluns a divendres de 9.30 h a 14h i de 15.30 h a 20.30h i dissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h a 20.30 h.

L'exposició "Veus invisibles"  és una exposició fotogràfica de Laura Puech, Nathalie Vigini i Zoe Vincenti centrada a mostrar la realitat de les mares solteres al Marroc que es complementa amb vídeos de les entitats Association 100% Mamans, Plateforme CDE, MRA Mobilising for Rights Associates i Droits&Justice i àudios gravats  amb veu de les actrius Anna Barrachina, Ariadna Gil i Chantal Aimée amb testimonis de mares solteres i persones que han estat abandonades al Marroc.

La mostra retén sensibilitzar sobre la discriminació que pateixen les mares solteres i els seus infants al Marroc i també posar en valor la tasca de les entitats socials marroquines que treballen per fer front a aquestes problemàtiques i que lluiten pels drets de les dones i la infància.

L'exposició va mostrar-se a l’Ateneu El Poblet de Barcelona del 19 de març al 10 d'abril de 2021 i al mes de desembre de 2021 s’exposarà a la Sala Delger de Caldes de Montbui. Posteriorment itinererà per diferents centres de Terrassa, Barcelona i altres municipis de Catalunya

Organitzador:
Amics dels Infants del Marroc
Enllaços relacionats
Informació des de la web d'Amics dels Infants del Marroc