Activitats dels municipis catalans

Mirades al món. Jornades de cooperació a Alella

Del 24 al 27 d'octubre de 2021
Direcció:
Diferents espais dels municipi

L'Ajuntament d'Alella organitza des de 2008 les Jornades de Cooperació Mirades al món, un punt de trobada per reflexionar sobre les desigualtats i els desequilibris entre el Nord i el Sud, donar a conèixer les iniciatives de cooperació que es desenvolupen i debatre sobre com canalitzar les accions de solidaritat internacional perquè siguin més efectives per ales poblacions que les reben. 

PROGRAMACIÓ

Dissabte 24 d'octubre. 11 h Plaça de l'Ajuntament. Festa de la Cooperació 

Hi haurà l'oportunitat de conèixer quins projectes de cooperació internacional s'han finançat enguany des de l'Ajuntament d'Alella. També es podrà  participar en la gimcana del 0,7% i participar en un sorteig de productes de comerç just. També es podrà experimentar una performance sensorial de forma individual amb l'espectacle In itinere (El viatge), d'Stefano d'Argenio.

Dilluns 25 d'octubre. 19 h  Espai d'Arts Escèniques, Taula rodona. "Sanitat i desigualtats Nord-Sud: Mig món sense recursos sanitaris" 

Amb la participació de: Jordi Gómez, metge consultor del Departament d'Infectologia de la Unitat de Salut Internacional Drassane i Àngel Huélamo, director de Farmacèutics sense Fronteres Espanya. 

Dimecres 27 d'octubre. 19 h Espai d'Arts Escèniques. Cinema. "The constant gardener" (2005)

Dirigida per Fernando Meirelles i basada en la novel·la homònima de John le Carré (2000) explica la vida de Justin Quayle, un diplomàtic britànic destinat a Kenya amb la seva dona,  que resulta assassinada juntament amb un home sospitós de ser el seu amant, un activista defensor dels drets humans a la regió. Quayle decideix investigar els assassinats i comença a descobrir molt més del que es pensava..

Organitzador:
Ajuntament d'Alella
Enllaços relacionats
Informació de "Mirades al món. Jornades de cooperació" d'Alella