EDU - Educació i Formació

ENFORTIR EL DESENVOLUPAMENT DE CONEIXEMENTS D´ESTUDIANTS

Número:
3315
Estado:
En curs
Beneficiario:
JOV - Joves
País:
NICARAGUA
Continente:
AMÈRICA
Área geográfica:
CENTREAMÈRICA
Importe del proyecto:
33.942,00 Euros
Aportación del Fons:
26.409,10 Euros
Entidad ejecutora:
COMUNIDADES ECLESIALES DE BASE SAN PABLO APÓSTOL
Año de aprobación:
2019
SINOPSIS:

El projecte de beques ha estat formulat amb la participació activa de tots els pares de família de les comunitats que actualment són membres de les CEBs, on participen activament en diferents activitats socials a les comunitats.

La distància dels municipis de la capital és de 100 km a La Trinidad, de 250 km a Estelí, de 280 km a Condega, de 243 km a Santa Rosa (que té una població de 515 habitants.

Per dur a terme el projecte de beques, hi haurà un equip coordinador regional i a cada comunitat hi haurà un comitè de beques, a través dels quals es planificarà el compromís amb els pares de família i els joves estudiants de secundària i carreres tècniques, que assumiran compromisos de participar en reunions i altres activitats socials com la reforestació...

Els beneficiaris directes del projecte són 100 joves i adults, fills i filles de camperols d'escassos recursos econòmics de les comunitats de Santa Rosa, La Laguna, Venecia, La Lima, El Rodeo (totes del municipi de Condega); d'Estelí, La Trinidad, Santo Domingo (del municipi de Telpaneca); Santa Rosa, Monzote y Los Arados (del departament de Nueva Segovia).