ORG - Suport organitzatiu

UNITAT D´AVALUACIÓ - PROGRAMA D´AVALUACIONS EN CLAU LOCAL

Número:
3313
Estado:
En curs
Beneficiario:
AUT - Autoritats locals
País:
Diversos
Área geográfica:
DIVERSES ZONES
Importe del proyecto:
10.000,00
Aportación del Fons:
10.000,00
Entidad ejecutora:
FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT
Año de aprobación:
2019
SINOPSIS:

Aquest any 2019, la Unitat d'Avaluació del Fons català vol oferir els seus serveis professionals com a ens avaluador extern als ajuntaments socis, interessats en  sol·licitar la subvenció de la DIBA per "Avaluació de projectes de cooperació al desenvolupament i drets humans" gestionada des de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament.

El Pla d'avaluació 2019 contempla la realització de dues avaluacions, a Cuba i Nicaragua, així com, en el marc de la subvenció de la DIBA, es proposa presentar-se a dues avaluacions promogudes pels ajuntaments de Vilafranca del Penedès a la Costa Atlàntica a Nicaragua i l'ajuntament de Mataró a la India. 

Totes les avaluacions estan enfocades a rendició de comptes vers les administracions públiques implicades i la ciutadania i en clau d'aprenentatge i lliçons apreses. 

- Realització d'avaluacions en clau local, articulades a processos de  desenvolupament de capacitats d'avaluació i construcció de coneixement. Aprenentatge i rendició de comptes.

- Promoció de la cultura de l'avaluació: Accés i difusió de la informació del cicle d'avaluació. Comunicació i ús de Resultats. Aplicabilitat i millora continua