General

"Solidaritat a fons" contra els efectes de la Covid-19

Els Fons Català engega una campanya de comunicació per posar en valor la cooperació municipalista davant la pandèmia del coronavirus

15 Julio 2020

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament inicia una nova campanya de comunicació per reivindicar el paper de la cooperació municipalista en el context actual de crisi sanitària, però també social i econòmica. Sota el títol Solidaritat a fons, el centre de la campanya són un seguit de vídeos que s’han elaborat als territoris on es desenvolupen alguns dels projectes del Fons Català. En aquests vídeos, persones vinculades amb el projecte, ja siguin coordinadors o càrrecs polítics del país, expliquen tot el que s’ha aconseguit gràcies a la col·laboració dels ajuntaments socis i les dificultats per les quals estan passant amb l’arribada de la Covid-19. Els missatges s’adrecen a ajuntaments concrets que ja tenen alguna vinculació amb el projecte.

Amb aquests vídeos i altres materials comunicatius es vol posar en valor que la cooperació municipalista és més important que mai i que teixir xarxes de suport entre governs locals de tot el món esdevé imprescindible per no deixar ningú enrere. En aquest sentit, el Fons Català insisteix en que el virus no afecta tothom per igual, i que les conseqüències d’aquesta crisi sanitària, social i econòmica pot tenir efectes devastadors per a la població més vulnerable.

La campanya de comunicació Solidaritat a fons està vinculada amb la campanya d’emergència “Món local Covid-19” que va llençar el Fons Català el passat mes de maig. A través d’aquesta crida es busquen aportacions per poder seguir desenvolupant els projectes del Fons Català amb total seguretat, garantint aigua potable, aliments bàsics, accés a la informació o equips de protecció, especialment per a la població més vulnerable.

Ves a la web SOLIDARITAT A FONS

➡️ Campanya d'emergència "Món Local Covid-19"