EDU - Educació i Formació

PROJECTE IK (ISAAC KERYAKES) III

Number:
3746
Status:
En curs
Beneficiary:
DIS - Discapacitats
Country:
EGIPTE
Continent:
ÀFRICA
Geographical area:
ÀREA MEDITERRÀNIA
Cost of the project:
70.500,00
Fons contribution:
17.555,00
Executing agency:
FUNDACIÓ ROSER DE MAIG
Year of approval:
2022
SYNOPSIS:

La voluntat del projecte es poder donar continuïtat als projectes IK I (P3534) i IK II (P3602). Es tracta d'una resposta de seguiment que garanteixi la coherència i la persistència de l'acció social que s'està duent a terme a la zona durant els darrers mesos.
 
Els projectes anteriors, marcats per la pandèmia de la Covid-19, van patir modificacions, ja que no es podia treballar en consonància i en la mateixa línia en què s'havien formulat. Enguany, en coordinació constant amb la SDSO, es continua el procés de construcció del nou edifici, on es preveu que es desenvolupin diferents activitats socioeducatives. 
 
S'està fent un estudi sobre plànols del terreny on es vol executar la construcció, alhora que s'estan duent a terme reunions amb la contrapart (on també participen enginyers i professionals de diversos àmbits). 
 
En relació a l'àmbit pedagògic, hi haurà, després de l'estada de l'agost de 2022 (durant la qual es durà a terme un casal d'estiu per a infants i joves), una avaluació de l'execució. A partir d'aquí es plantejaran nous reptes juntament amb la contrapart, que consistiran sobretot en la sensibilització de la zona vers els infants amb necessitats educatives especials, com també d'acceptació dels rols.
 
Projecte arquitectònic:
- Aixecament de plànols
- Construcció espai socioeducatiu (primeres fases)
 
Projecte educatiu:
- Sensibilització zona vers els infants amb necessitats especials
- Plantejament d'un nou camp durant el 2023