SAN - Sanitat

SISTEMA AUDIOVISUAL DIGITAL INTERACTIU PER A L´HOSPITAL MATERNO NORTE ´TAMARA BUNKE BIDER´

Number:
3729
Status:
En curs
Beneficiary:
CTP - Col·lectius tècnics i professionals
Country:
CUBA
Continent:
AMÈRICA
Geographical area:
CARIB
Cost of the project:
12.000,00
Fons contribution:
1.234,32
Executing agency:
CASAL D'AMISTAT AMB CUBA "JOSÉ SÁNCHEZ"- SANTA COLOMA DE GRAMENET
Year of approval:
2022
SYNOPSIS:

L'Hospital Materno Norte "Tamara Bunke Bider" va ser inaugurat el 8 de maig de 1955. Fins a l'actualitat, ja s'hi han fet modificacions estructurals i logístiques per condicionar-lo per a l'objectiu social. En aquests moments disposa d'una infraestructura àmplia i complexa que li permet oferir servei a una població significativa del territori i altres regions fora de la seva àrea geografia. Els seus inicis van ser d'un hospital amb 80 llits i avui compta amb 177 llits.

En aquest context, el projecte, continuïtat del P3638 aprovat en el marc de la convocatòria 2021 del propi Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, preveu instal·lar un sistema de vídeo i àudio interactiu per a l'observança i la participació a les sales quirúrgiques i mèdiques amb la finalitat  que el personal pugui interlocutar mentre desenvolupi activitat tant científica com a docent i d'opinió mèdica.

Per això, es pretén instal·lar càmeres de vídeo panoràmiques i particularitzades amb àudio interactiu tot amb tecnologia sense fils (la qual cosa disminueix les despeses d'instal·lació i manteniment) en els locals perquè hi hagi comunicació amb el comitè científic i expert mèdic i a les aules amb els estudiants de pregrau i postgrau que es formen a l'hospital.