Activitats internacionals

9th Africities Summit

Del 17 al 21 de maig de 2022
Direcció:
Kisumu (Kenya)
Breu
És la plataforma més important sobre descentralització, i governança local d'Àfrica

 

United Cities and Local Governments of Africa (CGLU Àfrica) i l'Organització Panafricana de Governs Locals i Regionals organitza del 17 al 21 de maig a Kisumu (Kenya) la 9a edició de la Cimera Africities (Africities 9).

Com a esdeveniment insígnia de CGLU Àfrica, la Cimera Africities es considera la plataforma de diàleg més important organitzada a Àfrica sobre descentralització, governança local i desenvolupament local i contribueix a potenciar el paper els governs locals i regionals a la unitat, el desenvolupament i la integració d'Àfrica.

La Cimera Africities 9 acollirà més de 5.000 participants que representen tot l'ecosistema de Descentralització, Governança Local i Desenvolupament Local i Territorial. El tema escollit per a la 9a edició de la Cimera és l'"El paper de les ciutats intermediàries d'Àfrica en l'aplicació de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides i l'Agenda 2063 de la Unió Africana".

Aquest esdeveniment de cinc dies de durada és una plataforma única per al diàleg sobre el paper de les autoritats locals en el desenvolupament i la unitat d'Àfrica, i sobre el paper la descentralització en la millora de la governança dels assumptes públics de tot el continent.

Organitzador:
United Cities and Local Governments of Africa (CGLU Àfrica) i l'Organització Panafricana de Governs Locals i Regionals
Enllaços relacionats
Web de Africitie amb informació de l'esdeveniment