Activitats dels municipis catalans

Acció teatral pel Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) a Igualada

Diumenge 30 de gener de 2022
Direcció:
Barri de Fàtima d'Igualada
Horari:
11 h
Breu
Es farà una "perfomance" per prendre consciència de la violència que envolta la societat

El proper diumenge 30 de gener, amb motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP), l’escola municipal de teatre La Tarima, amb el suport del Servei de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, durà a terme una acció artística al barri de Fàtima. Mitjançant una performance que tractarà les diferents violències en la societat, l’alumnat guiarà el públic des del Centre Cívic fins al parc Valldaura, al barri de Fàtima.

L’objectiu de l’activitat és la presa de consciència de la violència que envolta la societat i la conscienciació dels problemes i necessitats de l’entorn. 

A La Tarima, actualment, hi ha 8 grups de teatre. Els dos grups de 3r a 5è de primària tractaran el bullying; els dos grups de 6è a 2n d’ESO desenvoluparan aquest mateix tema, a més de l’assetjament i la violència verbal; els tres grups de joves de 3r d’ESO a 2n de batxillerat s’endinsaran en les violències sexuals, concretament en la transfòbia; i el grup d’adults treballarà la violència social i del sistema.

L’activitat es durà a terme el 30 de gener, és gratuïta i oberta al públic i tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja (11h a 13:30h).

El Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) se celebra cada 30 de gener, des del 1964, en la data de la mort de Mahatma Gandhi. Igualada, i molts altres municipis, el commemoren organitzant activitats que ajudin a sensibilitzar i difondre els valors de la no violència i la pau.

Carrec:
La Tarima
Organitzador:
La Tarima i l’Ajuntament d’Igualada
Enllaços relacionats
Informació a la web de l'Escola de Teatre la Tarima d'Igualada