General

La Comissió de Drets Humans del Fons Català acorda fer difusió conjunta del DENIP

A la reunió es va pactar de manera unànime prorrogar les línies de treball establertes fins ara

 

 

 

11 January 2022

Dilluns 10 de gener es va reunir de manera telemàtica la Comissió de Drets Humans del Fons Català. Es tracta de la primera reunió de la comissió del 2022, liderada per l'alcaldessa de Begues i secretària del Fons, Mercè Esteve, en la qual es va aprovar l'acta de la darrera reunió el 2021 i es va decidir, unànimament, seguir amb el pla de treball establert fins al moment. 

A la reunió també es van posar sobre la taula algunes propostes i accions per aquest com ara l'agenda pel Dia Escolar per la No Violència i la Pau (DENIP), que se celebra el dia 30 de gener. El Fons Català va presentar una proposta d'imatge i diversos hashtags per tal de poder fer una difusió d'aquell dia de manera conjunta, i va convidar a tots els municipis a fer arribar la informació de totes les activitats que tenen planificades al voltant d'aquell dia per tal que des del Fons se'n pugui fer seguiment i difusió. 

Per altra banda, es va parlar també del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans i es va demanar als municipis informació sobre la seva tasca enfocada a la promoció de la defensa dels drets humans.