SAN - Sanitat

CONSTRUCCIÓ HOSPITALITZACIÓ PER A LA MATERNITAT DEL CENTRE MÈDIC INSOLAFRICA DE KRIBI

Number:
3596
Status:
Tancat
Beneficiary:
PGE - Població general
Country:
CAMERUN
Continent:
ÀFRICA
Geographical area:
ÀFRICA
Cost of the project:
60.946,50
Fons contribution:
12.000,00
Executing agency:
INSOLÀFRICA - Associació Infermeria Solidària per l'Àfrica
Year of approval:
2021
SYNOPSIS:

El projecte que es presenta és la fase 2 del projecte 3311. CONSTRUCCIÓ I EQUIPAMENT D'UNA MATERNITAT EN EL CENTRE MÈDIC INSOLAFRICA DE KRIBI, projecte dividit en tres fases:
 
Fase 1: construcció d'un quiròfan, sala de parts, sala de dilatació (fet)
Fase 2: Construcció hospitalització, control d'infermeria (fase que presentem)
Fase 3: tancar recinte amb un mur i acabats exteriors (fet el mur amb el propi P3111)
 
Aquest projecte és fruit de la necessitat d'engrandir el centre mèdic amb una maternitat, que, des de que es va posar en funcionament el novembre del 2017, la consulta prenatal ha observat un nombre creixent de visites i evidentment la demanda de poder parir al centre. A l'inici no hi havia sala de parts i es va haver d'adaptar una consulta perquè les dones que volien parir al centre ho poguessin fer d'una manera digna.
 
Ara el que es vol fer és engrandir del Centre amb una maternitat que tindrà quiròfan, esterilització, sala de parts, sala de dilatació, hospitalització, control d'infermeria. 
 
Insolàfrica només presenta el projecte de la segona fase perquè la primera està totalment acabada, ha estat finançada per Fundación Recover i Manos Unidas (falta l'equipament) i la fase 3 està començada amb la construcció del mur que tanca tot el recinte, finançada per l'Ajuntament de Manlleu, faltaran els acabats exteriors.
 
El projecte que es presenta és la construcció de l'estructura d'hospitalització amb set habitacions dobles i dues d'individuals, totes amb lavabo, WC i dutxa. Un total de 16 llits, que permetran acollir a les mares i nadons.