tornar a l'inici
Emergència
Consulta General de Projectes

 

 

 

Actuació en situacions d’emergència

 
 

RESPOSTA ALS EFECTES DE LES INUNDACIONS AL PAKISTAN

 

Institucions col·laboradores

Projectes

Aquest mes d´agost de 2010 s´han produït unes greus inundacions al Pakistan, a causa de les pluges monzòniques, que han provocat el desbordament del riu Indus en diferents punts del seu curs. Aquestes inundacions han fet més de 1.600 morts i gairebé 14 milions de persones afectades o desplaçades, però hi ha altres danys a tenir en compte: més de 288.000 vivendes malmeses, més de 558.000 hectàrees de cultiu inundades, perdudes les reserves i provisions alimentàries guardades a les cases, etc. Els danys són ja d´un abast tan important com el Tsunami.

Les províncies més afectades són les de Khyber Pakhtoonkwa (KPK), Balutxistan, Punjab i Sindh.

Juntament amb el rescat de les víctimes dels primers dies, cal preveure la reconstrucció de les infraestructures i equipaments bàsics afectats, pal·liar els dèficits per la manca d´aigua potable i d´aliments bàsics, així com impulsar la futura reconstrucció de les regions afectades.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, com a integrant del Comitè Català d´Ajut Humanitari i d´Emergència - CCAHE, fa una crida als ajuntaments i institucions supramunicipals a sumar-se a la resposta davant la greu crisi humanitària generada per aquests inundacions i al procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.


Convocatòria de la campanya
Full de compromís
Informe de situació - octubre 2010
 
 
 
Recomana | Contactar | política de privacitat
Total de visites:
 
 
Via Laietana, 33, 9è 2a - 08003 Barcelona. - Tel. 93 412 26 02 - Fax 93 301 90 88
© 2004, Fons Català de Cooperació al Desenvolupament