tornar a l'inici
Emergència
Consulta General de Projectes

 

 

 

Actuació en situacions d’emergència

 
 

RESPOSTA ALS EFECTES DE L'HURACÀ FÈLIX A NICARAGUA: FASE DE RECONSTRUCCIÓ

 

Institucions col·laboradores

Projectes

El Fons Català de Cooperació fa una crida als ajuntaments a sumar-se a la campanya d'emergència endegada com a resposta als efectes del pas de l'huracà Fèlix per a la RAAN-Región Autónoma Atlántico Norte de Nicaragua el passat 4 de setembre.

Els municipis de la RAAN més afectats pel pas del Fèlix han estat Puerto Cabezas, Waspam, Prinzapolka, Rosita, Bonanza, i en menor mesura, Siuna. Encara no hi ha valoracions definitives de les comunitats més allunyades, on fins a tres o quatre dies després del pas de l'huracà es va començar a accedir-hi i a distribuir els primers ajuts.

En aquest sentit, la campanya s'insereix en un marc de reconstrucció postemergent i està orientada a pal·liar els efectes d'aquesta emergència dins la filosofia de reconstruir per transformar. Els recursos recaptats es destinaran a accions concretes incloses en el Pla de Reconstrucció de la RAAN elaborat per la Comissió de Reconstrucció dirigida pel propi Govern municipal i que compta amb el suport d'altres instàncies.


Full de compromís
Informe especial sobre l'emergència (format pdf, 1,7 Mb)
 
 
 
Recomana | Contactar | política de privacitat
Total de visites:
 
 
Via Laietana, 33, 9è 2a - 08003 Barcelona. - Tel. 93 412 26 02 - Fax 93 301 90 88
© 2004, Fons Català de Cooperació al Desenvolupament