• Dissabte 23 de febrer de 2019

Mocions i Resolucions

Mocions, resolucions i propostes d´adhesió a campanyes conjuntes que el Fons Català a proposat als ajuntaments i altres institucions catalanes, amb la finalitat de palesar el compromís polític i ètic amb el Sud.

MANIFEST "CATALUNYA, TERRA SOLIDÀRIA"

Aprovat a la 31 Assemblea General del Fons Català, el 7 de juny de 2012

La 31a Assemblea General del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, reunida a Granollers el 7 de juny de 2012, va aprovar el manifest CATALUNYA, TERRA SOLIDÀRIA, que fa una defensa de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament, en l'actual context de crisi financera, econòmica, alimentària, ambiental que tgenera grans reptes pels governs locals a l'hora d'acomplir amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni. En aquest sentit, els socis del Fons Català consideren que és important que els governs locals com l’Administració Pública més propera al ciutadà, que pateix en primera persona aquesta crisi i que varen protagonitzar les grans campanyes de solidaritat durant els anys 90 amb la promoció del 0,7%, mantinguin les seves accions de cooperació i solidaritat com a resposta en el marc de l’actual context.

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org