11|02|16   français
Comunicació
Documental
Programes de Ràdio
Publicacions
  Institucions implicades en el MIDEL
 
  Activitats realitzades en el marc del MIDEL
 
Comunicació

Les iniciatives de comunicació s´han dissenyat per afavorir l´intercanvi d’experiències i per aproximar la realitat del Sud a la vida quotidiana del Nord.

- Emissió d'un programa de ràdio
Creació i emissió d´un programa de ràdio amb l'objectiu de facilitar la comunicació entre els immigrants i les seves comunitats d’origen. El contingut del programa inclou debats, col·loquis, narració de contes, música tradicional, receptes de cuina, etc. que seran escollits per les comunitats locals i els col.lectius d’immigrants que participen al Programa MIDEL.
Per a la consecució d’aquest objectiu hem de contactar amb quatre emissores de ràdio locals (Terrassa, Girona, Sare Coly i Ndiossy) perquè ens cedeixin un espai radiofònic dins la seva programació habitual.

- Creació de la pàgina web del Programa MIDEL
Creació i publicació d’una pàgina web pròpia per poder donar a conèixer tota la informació que el projecte genera: documents, notes de premsa, articles d’opinió, contes infantils, etc.

- Realització de les iniciatives conjuntes de desenvolupament (codesenvolupament)
Les iniciatives de desenvolupament constitueixen l’activitat central del Programa MIDEL: projectes de codesenvolupament que es porten a terme a través d’un veritable intercanvi d’informació, la definició conjunta de les necessitats i l’execució concertada entre els col·lectius d’immigrants i les associacions de les comunitats d’origen. Les iniciatives de desenvolupament seran, per tant, el resultat de la coordinació i concertació de l’espai d’intercanvi entre els dos grups de beneficiaris.
Aquestes iniciatives de desenvolupament no s’han definit ni identificat prèviament, sino que s'han anat desenvolupant i transformant en projectes de codesenvolupament paral·lelament al Programa.
Tot i no haver definit quines activitats/microprojectes es finançen, la Unió Europea ha cofinançat dos fons (microcrèdit de 50.000 euros cada un) per poder executar aquestes activitats.

contactar | afegir a favorits | recomana
© copyright 2005. MIDEL | política de privacitat
 
 
Fons Català de Cooperació: Via Laietana, 33, 9è 2a - 08003 Barcelona. - Tel. 93 412 26 02 - Fax 93 301 90 88 fonscat@pangea.org