08|02|16   français
Què és el MIDEL
Eixos principals
Línies de treball
Activitats
Informes de seguiment
Documents de referència
Equip Tècnic
  Institucions implicades en el MIDEL
 
  Activitats realitzades en el marc del MIDEL
 
  Iniciatives per al diàleg i l'intercanvi
 
Documents de referència

Els documents de referència són la guia conceptual i normativa que emmarca el context de treball del MIDEL, el vincle entre migracions i desenvolupament, de les diferents institucions involucrades en el projecte:
 
UE: Conclusions Tampere (199kb)
"Desde el Tratado de Ámsterdam, la organización progresiva de un espacio de libertad, seguridad y justicia se ha convertido en un nuevo objetivo de la Unión Europea.. En el Consejo Europeo de Tampere de octubre de 1999 este objetivo pasó a ocupar el primer lugar de la agenda política de la Unión y se estableció un programa muy ambicioso. Dicho programa incluía orientaciones políticas y objetivos concretos combinados con un calendario. A petición del Consejo Europeo, la Comisión elaboró un marcador con objeto de supervisar los progresos".
 
Fons Català: Línies de treball del (65,4kb)
"Les intervencions a Àfrica des del Fons Català han començat per donar un suport a les iniciatives dels col·lectius d’immigrants, d’una banda, i per l’altra, a impulsar el codesenvolupament com una nova via de partenariat entre Catalunya i Àfrica. Però alhora, des del codesenvolupament, es pretén consolidar el paper mitjancer dels immigrants en la cooperació al desenvolupament entre els seus països d’origen i els països d’acollida".
 
Fons Català: Històric i metodologia de treball (42,2kb)
"C’est en 1996 que le Fond Catalan a commencé à participer à des initiative promues par des associations d’immigrés en direction de leurs communautés d’origine"
 
Fons Català: Llistat projectes de codesenvolupament (59 kb)
 
contactar | afegir a favorits | recomana
© copyright 2005. MIDEL | política de privacitat
 
 
Fons Català de Cooperació: Via Laietana, 33, 9è 2a - 08003 Barcelona. - Tel. 93 412 26 02 - Fax 93 301 90 88 fonscat@pangea.org