• Diumenge 22 de juliol de 2018

Notícies

Paraula Data
4 de desembre de 2015

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A PROJECTES D’EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT EN EL MARC DE LA CAMPANYA DE SUPORT A L’ACOLLIDA DE POBLACIÓ REFUGIADA EN TRÀNSIT A EUROPA VÍCTIMA DELS CONFLICTES ARMATS A LA MEDITERRÀNIA

En el marc de la Campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea Mediterrània, el Fons Català de Cooperació obre una convocatòria de subvencions per a projectes d’Educació per al Desenvolupament, adreçada a les entitats sense afany de lucre legalment constituïdes que treballin en l’àmbit de l’ajut humanitari, la solidaritat i la cooperació al desenvolupament i que tinguin la seu social o una delegació a Catalunya.

 
Aquesta convocatòria té una dotació de 150.000 euros i es podran presentar projectes fins el dia 30 de desembre de 2015 a les 15h, a la seu del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (Rambla Santa Mònica, 10, 4t. 08002-Barcelona).
 
La convocatòria vol donar suport a les eines, recursos i continguts d’Educació per al Desenvolupament que tractin  l’emergència de les persones refugiades, amb perspectiva de transformació social i justícia global.
 
OBJECTIUS
 
Amb aquesta convocatòria es pretén incentivar la realització de projectes que contribueixin a:
  • Alimentar de discurs crític l’embranzida de solidaritat que s’ha generat de manera espontània entre la ciutadania pels refugiats, amb perspectiva de transformació social i justícia global, tot evitant el paternalisme i la caritat.
  • Posar de relleu les causes que hi ha al darrere de l’èxode massiu de persones refugiades.
  • Difondre entre la ciutadania coneixement de bones pràctiques per a la solidaritat amb les persones refugiades.
  • Donar a conèixer l’estatut d’asilat, les responsabilitats de les societats d’acollida i les formes de participació de la ciutadania.
Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org