• Dilluns 21 de gener de 2019

Notícies

Paraula Data
30 de maig de 2011

El Fons Català firma un conveni de col·laboració amb l'ACNUR

Firma del conveni entre el Fons Català i el Comitè Català de l'ACNUR
Firma del conveni entre el Fons Català i el Comitè Català de l'ACNUR

El president del Fons Català, Teo Romero, i la presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, Victòria Camps, han firmat un conveni de col·laboració per tres anys que compromet ambdues institucions a treballar conjuntament en àmbits d'interès comú.

El president del Fons Català, Teo Romero, i la presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, Victòria Camps, han firmat un conveni de col·laboració per tres anys que compromet ambdues institucions a treballar conjuntament en determinats àmbits d'interès comú.

L’inici d’aquesta col•laboració es concreta en els projectes d’ajut humanitari en el marc de la campanya d'emergència endegada pel Fons Català a causa de les inundacions de Pakistan l'any 2010. 

L'acord estableix línies de treball comunes en relació als projectes d'ajut humanitari, les campanyes de sensibilització i comunicació, i els projectes de cooperació al desenvolupament.
 

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org