• Dilluns 21 de gener de 2019

Notícies

Paraula Data
15 de juny de 2011

El Fons Català firma un conveni de col•laboració amb UNICEF

Teo Romero i Pablo Giménez-Salinas durant la firma del  conveni.
Teo Romero i Pablo Giménez-Salinas durant la firma del conveni.

El president del Fons Català, Teo Romero, i el president d’UNICEF Comitè Catalunya, Pablo Giménez-Salinas, van firmar ahir un conveni marc de col•laboració en tres àmbits de treball diversos.

Les àrees en les quals actuaran conjuntament són ajut humanitari, campanyes de sensibilització i comunicació, i projectes de cooperació al desenvolupament als països que s’acordin. En l’acord destaca de manera especial els projectes d’aigua i sanejament. El conveni té una durada de quatre anys amb possibilitat de pròrroga.

L’inici d’aquesta col•laboració es concreta en el projecte d’ajut humanitari “Cobertura de necessitats bàsiques en aigua i sanejament per a dones i infants afectats per les inundacions al Pakistan”, d’UNICEF en el marc de la campanya endegada pel Fons Català.

El projecte vol reduir els riscos que comporten el consum d’aigua no potable, la manca de sanejament i la falta d`hàbits higiènics per a la salut. També es pretén garantir el proveïment d’aigua potable a la població afectada a través de tancs i dipòsits; el control sobre la qualitat; i la provisió d’elements per al tractament (filtres, pastilles potabilitzadores i altres suple-ments, inclosos bidons, cubetes).        

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org