• Dilluns 21 de gener de 2019

Notícies

Paraula Data
2 de maig de 2011

El Fons Català estudia col•laborar en tasques de desactivació de mines als territoris alliberats del Sàhara Occidental

Joan Solà, responsable de l'Àrea d'Àfrica, Àsia i Mediterrània i Ahmed Sidi Ali, responsable d'AOAV.
Joan Solà, responsable de l'Àrea d'Àfrica, Àsia i Mediterrània i Ahmed Sidi Ali, responsable d'AOAV.

El passat dia 28 d’abril el responsable de l’ONG Action On Armed Violence (AOAV), Ahmed Sidi Ali, va exposar al Col•legi de Periodistes de Catalunya les tasques de desminat que realitza aquesta organització als territoris alliberats de la RASD.

Sidi Ali va explicar la situació actual pel que fa a la descontaminació de mines i diferents explosius que encara es troben amagats sota el sòl dels territoris alliberats. L’expert va exposar alguns projectes de desenvolupament en aquests territoris, que van més enllà de la provisionalitat que es dóna en els campaments de la zona algeriana. L’ONG Action on Armed Violence és l’única que està desenvolupant tasques de desactivació de mines als territoris alliberats de la RASD.

Des del Fons Català es farà difusió d’aquesta tasca i s’estan estudiant possibles vies de col•laboració entre ambdues entitats.

L’acte va ser organitzat conjuntament per la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS), la Delegació del Front Polisario a Catalunya i el Fons Català.
 

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org