• Dissabte 23 de febrer de 2019

Notícies

Paraula Data
28 de febrer de 2011

Els socis, protagonistes de la nova pàgina web

Captura pantalla web per Rerefons 17
Captura pantalla web per Rerefons 17

Una de les novetats més rellevants de la celebració del nostre quart de segle d'història és la renovació de la pàgina web, més dinàmica i intuïtiva i a la qual tots els socis del Fons podreu publicar-hi les vostres notícies i activitats.

La nova web té una aplicació que permet als socis del Fons publicar les seves notícies o activitats d’agenda relacionades amb la cooperació al desenvolupament. És a dir, són els propis ens locals els qui alimenten la plataforma virtual del Fons Català. L’objectiu del canvi és convertir el portal del Fons Català en un punt de referència que aglutini tota la informació sobre cooperació local i descentralitzada gràcies a les aportacions de tots els socis de la institució.

El mecanisme és molt senzill: tan bon punt posem en marxa la pàgina web, els socis rebreu una identificació i una contrasenya amb les quals podreu accedir a la plataforma i introduir-hi els vostres continguts  –text, imatges i documents annexos. Tot seguit la informació s’enviarà al gestor de la web, el qual validarà la informació i l’activarà de manera que aparegui publicada a la pàgina. Properament rebreu més informació sobre la gestió dels continguts de la web i també podreu consultar les instruccions a la mateixa pàgina web del Fons.

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org