• Divendres 22 de febrer de 2019

Notícies

Paraula Data
28 de febrer de 2011

25 anys de cooperació local descentralitzada

Logo Fons 25 anys rodó
Logo Fons 25 anys rodó

Amb aquest primer butlletí de la nova etapa del Rerefons volem donar el tret de sortida als actes previstos per aquest 25è aniversari i alhora fer-vos partícips a tots els socis de la nostra celebració.

Estem treballant en un programa d’actes que volem que sigui el marc en el qual tots els socis us impliqueu en la commemoració d’aquests 25 anys de cooperació local descentralitzada. Volem recordar el camí que hem recorregut per arribar on som i volem fer-ho amb vosaltres.

Per això, com heu vist en el recull d’actes, estem treballant en l’edició d’una publicació que recollirà el 25 anys de trajectòria del Fons Català. Es tracta d’una publicació commemorativa que s’alimentarà de les anècdotes i experiències que han fet créixer la nostra institució i que ens han convertit en la referència de la cooperació en clau local.

Un altre moment important per compartir serà l’acte central de la commemoració del 25è aniversari, que tindrà lloc el dia 19 de juliol, i en el qual ens retrobarem amb tots els que heu format part de la institució.
Aquestes són algunes de les activitats més destacades del 25è aniversari, però n’hi ha moltes altres i també ens podeu fer arribar les vostres propostes. Si teniu propostes, aportacions o idees per celebrar aquesta efemèride o bé voleu suggerir idees per la publicació ens podeu fer arribar els vostres comentaris a través del correu del Fons Català: fonscatala@fonscatala.org.
 

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org