• Divendres 22 de febrer de 2019

Notícies

Paraula Data
7 d'octubre de 2010

Recepció de l' ambaixador de Gàmbia al Fons Català de Cooperació

En el marc del pla de suport a la cooperació municipal catalana amb Gàmbia, impulsat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en conveni amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, es va celebrar el passat 7 d’octubre una reunió amb l’ambaixador de Gàmbia, Sr. Kebba S. Touray, i el cònsol honorari a Barcelona, Sr. Juan A. del Moral. La directora de Serveis Culturals i Ciutadans de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Sra. Núria Rodríguez, va assistir a la reunió en representació dels ajuntaments que cooperen en aquest país. En representació del Fons Català, el vicepresident i coordinador de la Comissió de Codesenvolupament, Sr. Jordi Moltó; el director de Gestió, Sr. Bernat Moreno; el responsable de l'Àrea d'Àfrica, Àsia i Mediterrània, Sr. Joan Solà; i la tècnica per Gàmbia, Sra. Clara Xifra, van rebre els assistents a la reunió.  

La reunió tenia com a objectiu fer una revisió a mitjà termini del pla de suport a la cooperació municipal amb Gàmbia i presentar les accions realitzades i perspectives de treball coordinat.  

Tots els assistents es van posar d’acord en la importància d’identificar un sector prioritari d’intervenció d’àmbit regional per tal de concentrar esforços i afavorir la coordinació de les accions finançades pels municipis catalans. Per la seva banda, l’Ambaixada de Gàmbia va reiterar el  suport institucional a les accions que es duguin a terme des del Fons Català.  

El proper viatge de seguiment a Gàmbia, previst pel mes de novembre, permetrà treballar en la identificació d’aquestes prioritats també com en el seguiment tècnic dels projectes dels municipis catalans que ho han sol·licitat.

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org